Casa ta are nevoie de ceva aparte pentru a străluci: scări interioare din lemn

Decorarea casei

Există numeroase variante de scări interioare, iar o firmă de specialitate cum este și www.usi-bune.ro îți va pune la dispoziție tot ce doriți astfel încât rezultatul final să te mulțumească atât din punct de vedere estetic, cât și practic. Mai mult decât atât, acestea au avantajul de a avea o rezistență ridicată, fiind extreme de ușor de întreținut, astfel încât să te bucuri cât mai mult de investiția făcută.

Atunci când vine vorba despre o casă cu etaj sau mansardă, sau chiar un apartament de tip duplex, să folosești scări interioare din lemn reprezintă mai mult decât o necesitate, pentru a ajunge în locul dorit. Cu toate acestea, în afară de aspectul practic, acestea se pot remarca și printr-un farmec aparte care, speculat corect, poate transforma cu totul aspectul locuinței respective. După cum susțin și specialiștii în amenajări interioare, folosirea de scări interioare completează imaginea de ansamblu a locuinței, și îi conferă acesteia aerul de eleganță pe care îl dorești. Există numeroase variante de scări interioare, iar o firmă de specialitate cum este și www.usi-bune.ro îți va pune la dispoziție tot ce doriți astfel încât rezultatul final să te mulțumească atât din punct de vedere estetic, cât și practic. Mai mult decât atât, acestea au avantajul de a avea o rezistență ridicată, fiind extreme de ușor de întreținut, astfel încât să te bucuri cât mai mult de investiția făcută.

Ce trebuie să știi înainte de a opta pentru scări interioare

Deși nu pare ceva dificil, să folosești scări interioare în casa ta, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par! Avem pentru tine informații pe care le-ai putea găsi utile în acest sens, și pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai sus.

Scări interioare pentru un spațiu mic

Deși la prima vedere ai putea afirma că în locuința ta spațiul este o problemă, așa că nu ai nevoie de scări interioare, realitatea vine să te contrazică. Astfel, poți să îi oferi și în acest caz casei tale mai multă personalitate prin scări interioare în spirală. Dacă ți se par dificil de urcat, optează pentru cele în formă semirotundă sau dreaptă, cu trepte mici. Dacă vei alege și nuanțe deschise la culoare, vei oferi iluzia unui spațiu mai mare, așa că este perfect!

Folosește corpuri de iluminat

Pentru ca acele scări interioare să fie bine puse în valoare, ai nevoie și de corpuri de iluminat potrivite. În plus, acestea te ajută să poți urca mult mai ușor treptele, pentru că le poți vedea pe toate. Ce părere ai dacă îți facem și o sugestie, cum ar fi de lumini ambientale montate pe scări, și astfel vei avea parte de o atmosferă aparte.

Lemnul, materialul preferat

Atunci când visul tău este de a avea o carte care să semene tot mai mult cu cele din revistele de specialitate, ai putea opta pentru scări interioare din lemn. Dintotdeauna lemnul a fost acel material care s-a confundat cel mai bine cu luxul și eleganța, așa că nu mai ai niciun motiv să îl respingi. Ai grijă doar ca nuanța lemnului de pe scări să fie aceeași cu cea a pardoselei, iar balustrada ar trebui să fie tot din același material.

Nu uita de spațiul de sub scări

Cu riscul de a ne repeta, îți spunem că într-o locuință de mici dimensiuni trebuie să profiți la maxim de tot spațiul disponibil, iar aici intervine și cel de sub scări. Aici poți amenaja o mică cameră de joacă pentru cel mic, un fel de zonă de lectură, o debara, un dressing sau chiar și o baie de serviciu. La fel de inspirată este și sugestia de a amenaja aici un loc special pentru animăluțul tău de companie, care are nevoie la rândul lui de un loc doar al său.

Unde găsești cele mai frumoase scări interioare?

Dacă deja te-am convins că locuința ta are nevoie de scări interioare pentru a avea aspectul dorit de tine, rămâne de găsit și locul de unde să le procuri pe cele mai bune. Am amintit ceva mai sus de www.usi-bune.ro, o firmă înființată în anul 2005 în București. În cei aproape 20 de ani de activitate, prin îmbunătățirea permanentă a calității execuției ușilor, extinderea modelelor și a gamei de lucrări, numele lor a devenit unul dintre cele mai cunoscute în domeniu. Frumusețea și aspectul aparte al lucrărilor executate, la care s-a adăugat și capacitatea de a veni în întâmpinarea cerințelor clienților cu produse noi, le-au adus celor de la usi-bune.ro un bun renume pe piața de specialitate. Și chiar dacă nu găsești ceva care să să fie pe placul tău în modele vizionate pe site, nu este nicio problemă pentru că poți să le spui cam ce ai dori și ei îți vor face tot ce le stă în puteri pentru a-ți transforma dorința în realitate. La comanda, ei pot executa o gamă variată de scări interioare și balustrade din lemn, uși interior din lemn, uși exterior din lemn stratificat, uși interioare furniruite cu furnir natural.

Date de contact:

Magazin Colentina

Sos.Colentina, nr.331A, sector 2, Bucuresti, Romania

Tel. 021 2411353

Tel. 0723 184995

Viorel Cozma

Magazin Valea Cascadelor:

Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6

Expotop Construct, stand A3

Tel.0763 681190

Eugen Oprescu

Luni- Vineri: 09:00 – 17:30

Sambata: 09:00 – 14:00

Duminica: INCHIS

[email protected]

www.usi-bune.ro

Distribuie Articolul